Локомотив Сф ще проведе преговори с Царско село  за организацията, цената на билетите и настаняването на феновете на железничарите на дербито във Втора лига идния понеделник.

Двата тима играят дерби с огромно значение, както за директната промоция в елита, така и за двете баражни позиции.

В тази връзка от "Надежда" се опасяват, че капацитетът на стадиона край Околовръстното шосе /около 680 седящи места/ далеч няма да бъде достатъчен за феновете на гостуващия Локомотив, а още повече клетката за гости побира едва 50 души. Желаещите да гледат мача са поне 500, само от локомотивците.

Царско село - Локо Сф 3:0

източник: Gong.bg, Светослав Табаков

"Ще говорим с колегите от Царско село в сряда, както за настаняването на феновете, така и за цената на билетите, която е 20 лева. Нищо не можем да обещаем, тъй като Царско село е домакин и всичко е в техните ръце. Но ще опитаме да договорим нещо приемливо", сподели изпълнителният шеф на Локо Сф Бойчо Величков.

Локо Сф продължава да чака жълтата карта на Цветан Генков и в клуба се надяват тя да пристигне до мача, който се явява решително дерби. 

На снимките можете да видите как изглеждаше стадиончето миналата година по време на мача Царско село - Локо Сф /3:0/, като тогава част от феновете на гостите бяха настанени извън клетката. 

Царско село - Локо Сф 3:0

източник: Gong.bg, Светослав Табаков

Три кръга преди края първенството на Втора лига е изключително заплетено и интригуващо. Води Царско село с 57 точки, пред Ботев Вр 55, Локо Сф 54 и Монтана 50. Тези 4 отбора могат теоретично да финишират на всяка една от челните 4 позиции, а първите три от тях са с реални шансове и за първата. 

В дъното също е пълна каша относно два от изпадащите отбори...