Левски приема втородивизионния Спортист Своге в контролен двубой, който да запълни програмата на „сините“ по време на паузата за национални отбори. Срещата на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ стартира в 11:00 часа и на сайта Gong.bg ще я проследим на живо.

Любопитното е, че двубоят ще се играе в две полувремена по 35, а не по 45 минути. Входът за контролната ще бъде свободен за феновете.

Левски заема четвъртата позиция във временното класиране на efbet Лига, като изостава с шест точки от ЦСКА и Черно море, докато Спортист Своге е в опасната зона на Втора лига, на 15-о място, и има пасив от два пункта от първия над чертата Черноморец Бургас в битката за оцеляване.

Очаква се днес Билаб Бари да поведе атаката на „сините“ срещу втородивизионния отбор. 26-годишният мароканец за последно беше на терена на 5 септември 2022-а година при победата на столичани с 2:0 над Арда у дома. Оттогава изминаха 564 дни. Той скъса кръстни връзки на коляното, менискус, а освен това имаше и отчупен хрущял. Нападателят дълго време се възстановяваше от тежката травма.