Левски приема втородивизионния Марица Пловдив във втората си контрола по време на паузата в първенството. Проверката на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ стартира в 14:00 часа и на сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от нея.

Миналата седмица „сините“ вече изиграха една контрола – срещу Ботев Враца, над когото се наложиха с 2:0. Головете за столичани отбелязаха Асен Чандъров и Кристиан Димитров през втората част. Въпреки победата треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана недоволен и си позволи на отправи много сериозни забележки към представянето на футболистите си.

start-photo.bg
84 снимки

За днешната проверка наставникът на „сините“ ще може да разчита на националите Пламен Андреев, Филип Кръстев и Марин Петков. Тримата пропуснаха победата над врачани. Не е сигурно обаче дали Мъри ще даде минути и на завърналите се по-късно след ангажименти със селекциите на Панама и Гамбия – Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг. Със сигурност аут обаче е Илиян Стефанов, който виси и за дербито с Локомотив София през уикенда, след като има мускулна травма и през седмицата му предстоят допълнителни изследвания.

Това е втората от трите проверки, които Левски ще изиграе преди срещата с „железничарите“. Във вторник (04.04) „сините“ приемат отново на „Герена“ друг втородивизионен тим – този на Витоша Бистрица, пак от 14:00 часа.