Заради голям брой контузени състезатели Струмска слава Радомир е в дълга пауза до 6 април, когато излиза срещу Спортист Своге. 

Кристиян Китов е претърпял успешна операция, след като се оказало, че е с много тежка контузия и е с отлепен хрущял на колянната става на десния крак. Китов ще отсъства от терена около 6 месеца. Александър Аспарухов е с разкъсани мускулни влакна, Антон Тунгаров и Румен Сандев са с разкъсвания на връзките на глезена, Денислав Мицаков е с проблеми с аддукторите.

Договорена е била контрола с Хебър Пазарджик в паузата за световните квалификации на националните отбори, която впоследствие била отказана от радомирския клуб заради многото контузени футболисти.

От ръководството на Струмска слава се надяват на бързо възстановяване на играчите, защото са в основния състав на отбора. Заместниците им не са на това ниво, което неминуемо ще даде отражение, опасяват се ръководителите на радомирския тим./БТА


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.