Спортният директор на Септември София – Кристиян Добрев, не успя да скрие радостта си от промоцията на клуба в efbet Лига. Столичани си осигуриха място в елита на българския футбол, след като спечелиха нужната една точка при визитата си на Спортист Своге.

„Благодаря за поздравите. Това е страхотен успех за целия клуб. За мен това е един пример за всички отбори, че по този начин с млади момчета целта може да бъде постигната. В един момент бяхме изостанали,н о през втория полусезон играхме много добре, изключвам днешния мач, защото напрежението си каза думата. Поздравявам всички в нашия клуб, треньорите, персонала, масажисти, но най голямата заслуга е на момчетата. Надявам се, че догодина ще продължат в в тази възходяща линия. Не е нищо страшно да даваш шанс на млади български футболисти. Малко повече търпение трябва. Тези млади момчета заслужават да играят в най-високото ниво”, сподели Добрев.

„Нашите условия, малко нескромно, но те са най-добрите в София Всичко зависи от децата да хванат този шанс. Ние имаме търпението да изтърпим всички недобри мачове. Апелът ми към всички е за търпение към младите, това е начинът футболът у нас да тръгне нагоре. Тази една година бе много по-ползотворна от спортно-технически план. Мисля, че нашият отбор е една идея по-подготвен за efbet Лига”, каза още той.

Добрев сподели, че все още не е ясно на кой стадион ще домакинства Септември София в efbet Лига.

Чуйте цялото интервю с Кристиян Добрев в прикаченото видео.