Спортният директор на Септември София – Кристиян Дорбев, коментира спекулациите за трансфер на вратаря Димитър Шейтанов в Левски. Шефът на столичани призна, че клубът е готов да се раздели с всеки един от футболистите си при проявен интерес от други отбори.

Добрев сподели пред Gong.bg ще е наясно с интереса на Левски към Шейтанов, но към този момент няма конкретна оферта за него. Той също изрази надежда, че в най-скоро време вратарят ще успее да осъществи трансфер и ще има възможността да играе на по-високо ниво.

„Абсолютно всички футболисти в нашия отбор се продават. Това съм им го казал и на самите тях. Ако някой прецени, че наш футболист може да им свърши работа, отправи оферта, при всички положения ще се разберем и ще се опитаме да осъществим трансфер. Не е тайна, че нашият отбор на всеки трансферен прозорец извършваме продажби на играчи, които са наши кадри, Това е добър атестат за работата на хората в ДЮШ”, каза Добрев.

„Митко според мен е достигнал до едно ниво, което, ако не сега, дай боже на лято да смени обстановката и да отиде на по-високо ниво и на по-добро място. Той има качества и малко или много в един момент трябва да направи следващата стъпка в своята кариера”.

„Левски си го следят. Знаят какви качества има Митко, но към момента нямаме конкретно предложение към нито един футболист. Надявам се с една добра подготовка и добри игри, нещата да се случат.”