Старши треньорът на Спартак Плевен - Красимир Бислимов, смята, че неговия тим е изиграл равностойна първа част срещу Янтра. За наставника основният проблем на тима са пропуските пред вратата на противника. Янтра Габрово успя да спечели с 1:0 като домакин в мач от 20-ия кръг на Втора лига. 

"Вижте, ние изиграхме едно равностойно първо полувреме, ако ги бяхме реализирали, щеше да тръгне в друга посока мача. Ако бяхме съумели да изравним рано-рано, можеше да се поздравим даже с победа", сподели Бислимов.

"Естествено, че беше чисто тактически ход. Не успяха да се справят в този мач. Вкарахме по-свежи футболисти, за да можем да създадем повече флангови атаки и да стигнем до голови положения", допълни той относно смените, които предприе. 

"Притеснението ми е единствено, че не отбелязваме. Ние създаваме положения. Много работа ни предстои. През зимната пауза трима основни футболисти ни напуснаха. Не успяхме да надградим. Ние всеки полусезон градим нов отбор. Трябва още време за стиковане и ще се получат нещата", разкри треньорът.

"Иска се време и работа, много работа, за да се получи това, което искаме ние треньорите и да радваме феновете. Пропускаме много елементари положения. Ние всеки мач излизаме за победа", завърши Красимир Бислимов.