Треньорът на Янтра Габрово Костадин Ангелов бе доволен от равенството с Локомотив София, но заяви, че тимът му е можел да стигне и до успеха.

„Имахме шанс да победим, както и те имаха своите положения да отбележат втори гол. Радвам се, че отбора напредва и не съм притеснен за бъдещето. Виждам как играчите напредват. Имах тежък момент и съм им благодарен какво направиха днес за мен“, заяви Ангелов.

„Това, което тренирахме, те не го направиха. Напрежението си каза думата. Второто полувреме се получиха някои неща. Сигурен съм ,че следващия мач ще изглеждаме по-смели. Усетиха какъв е пътят и съм оптимист. Не е от значение дали ще победим или загубим. Не заслужавахме толкова да победим ,защото мачът беше двуостър. Това, което сме изгубили като шанс, съдбата ще ни го върне. Гледам постоянно напред и съм в реалността“, добави още той.

„Обстановката и организацията е чудесна. Хората, които управляват клуба са страхотни. Всичко предразполага за развитието на Янтра. Ще постигне целта си, но стъпките ще бъдат малки. Не искам да натоварвам с някакви цели отбора, а важното е в момента да си свършиш най-добре работата. Когато правиш нещо, трябва да го правиш с цялото си сърце и то ще ти се отблагодари в бъдеще. С 10 или 12 човека, няма как да проведеш нормален тренировъчен процес, но трябва да се научим да живеем с тази болест. Не трябва да изпадаме в паника“, каза Ангелов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.