Футболистът на Янтра Габрово Константин Иванов сподели своето мнение за предстоящата сблъсък на неговия отбор от Втора лига срещу Спартак Плевен. Бранителят лекува травма и няма да може да вземе участие в срещата.

"Здравейте на вас и на вашите зрители. Настроението е приповдигнато спрямо последния мач, тъй като победихме и излизаме сега за нови три точки. Аз съм на мнение, че контролите, които изиграхме, не могат да са определящ фактор, но се видя, че можем да практикуваме хубав футбол и се надявам сега да го покажем. Този хикс, който направихме със Спартак Плевен, се прие малко като загуба, но сега мисля, че нещата ще изглеждат по абсолютно различен начин.

Нашата цел е да сме много нагоре в класирането. Сега, където сме в момента, не отговаря на потенциала, който имаме в съблекалнята. Получих неприятна контузия срещу Берое, играх първия мач с пукната костица в стъпалото. Попитах дали мога сега да взема участие, но не се получиха нещата. Надявам се следващата или по-следващата да мога да помогна на момчетата", сподели Иванов.