Наставникът на Спортист Своге, Петър Колев, похвали играчите си, въпреки загубата с 0:1 срещу Берое. Той призна, че може би проблемите за клуба са щепи да са повече, ако бяха успели да спечелят този бараж. 

„Много неща не ни достигат по принцип, но получих това, което очаквах от играчите. Имахме затруднения при влизането в мача, но след това в повечето моменти бяхме по-добрият отбор през повечето време, имахме повече добри ситуации. През втората част надиграхме опонента и затова се радвам за играчите – представиха се наистина добре. За нас нищо не беше на всяка цена“.

„При нас определено липсва опитът, това си пролича и във Втора лига. На скамейката имахме много играчи, които по една или друга причина не можеше да се появят в игра. Доволен съм обаче от второто полувреме“.

„Бъдещето ми ще се реши до дни. Ще проведа разговори, искам да разбера дали има някаква визия за развитието на клуба, защото до момента такова нещо не съм чул. Не знам дали повече щяхме да съжаляваме, ако бяхме влезнали в efbet Лига, защото тогава проблемите ни щяха да станат тройни или четворни спрямо сегашните“, завърши двусмислено Колев.