Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана безкрайно разочарован след поражението с 0:1 при гостуването на Миньор Перник. Колев призна, че отборът му не е създал никакви положения и че продължава да има сериозни проблеми при гостуванията. 

„Пролича си от още от първото полувреме, че няма как да спечелим мача, играейки по този начин. В нападение бяхме много зле, не можехме да вържем повече от 3 паса, камо ли да създадем реални голови положения“, започна треньорът.

„Очевидно имаме проблем при гостуванията. Някои играчи не мога да ги позная при гостуванията, все едно са други хора. Може би е от напрежението при гостуванията. Трудно е да кажа какво е решението, но трябва да мислим по темата и да преодолеем проблема“.

„В групата повечето отбори играят затворено срещу нас. Когато гостуваме, не изпълняваме нещата, които тренираме. Твърде лесно губим топката, Миньор се стабилизира постепенно в мача и накрая заслужено спечели“.

„Ако преследваме влизане в елитната дивизия, то трябва да излезем задължително за победа срещу Добруджа. Едва ли някой от футболистите обръщат внимание върху разликите с преследвачите, по-скоро проблемите идват от по-сериозното противодействие срещу нас, което очевидно влияе“, завърши Колев.