Кметът на Симитли Апостол Апостолов разкритикува Българския футболен съюз заради реферите, които напоследък са ръководили някои двубои на местния отбор. В случая повод за гневната му реакция е загубата с 0:3 от Локомотив Горна Оряховица в последния кръг на Втора лига.

„Имаме школа с над 500 деца, а вие искате да затриете нея и футбола в Симитли. Няма как да се случи!", заяви той.

„Предишният кръг ни изпратихте един поръчков съдия – Димо Димов от Сливен, благодарение на когото загубихме мача. След него, за неправилно дишане на спортно-техническия директор на Септември Пламен Скендерски, бяхме наказани с 2 мача лишаване от домакинство. Сега ни изпращате нов поръчков съдия – Димитър Буров, който ни реже главата от кръста нагоре и губим в мача с 0:3, благодарение на неговите неблагодарни съдийски грешки и неговите целувки със Светльо Лазаров – бившия главен секретар на МВР", продължи Апостолов.

"Оттук нататък какво си мислите, господа? Че ще затриете футбола в Симитли ли? Не можете! Това, че аз, кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, съм издигнал кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС, не означава, че вие имате правото да се опитвате, макар че не можете, да затриете футбола в община като Симитли", сподели бившият рефер пред agenica.bg.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.