Наставникът на Нефтохимик Людмил Киров призна, че би искал да остане начело на отбора, но само при определени условия. Това той заяви след днешното равенство 1:1 със Спортист (Своге), което осигури оставането на “шейховете” във Втора лига.

“Какво да кажа, поздравявам всички фенове в Бургас, които са наистина много. За футбола не искам да говоря, защото няма какво да кажа, малко беше срамно положението на терена. Чаках мача в София. Искам да поздравя Септември за феърплея, който показаха. Трудно е навсякъде във всеки един отбор от Втора лига заради тази пандемия. Няма да крия, че и тук е така", започна Киров. 

"Днес изтича моят договор, преди две седмици от клуба пожелаха да преговаряме за нов. Аз обаче искам финансова стабилност на клуба, както и да бъдат привлечени играчите, които искам да взема. Моят престой в Бургас ми даде много позитивна енергия. Имам желание да остана в Нефтохимик, но има едно “но”… От десетина дни преговарям с футболисти, които искам да привлека. Убеден съм, че мога да сформирам боеспособен за Втора лига отбор”, заяви Киров след двубоя.