Старши треньорът на Спортист Своге говори след първата контролна среща на отбора срещу Монтана, която завърши без победител 1:1. Той коментира мача и даде по-широк поглед на предстоящото за тима от Втора лига.

"Срещу Монтана играхме прилично, но има неща, които трябва да подобрим. Нормално е да има изморени крака, играе се тежък футбол", каза Кьосев.

"В процес на селекция сме. Ще се разделим с двама-трима, ще дойдат още двама-трима на проби. Окомплектовали сме състава. Задържахме по-голяма част от отбора от миналата година. Спортист със сигурност ще бъде по-силен от миналата година. Когато отборът е обигран и се знаят изискванията на треньора, е по-лесно. Мисля, че нещата по-бързо ще се получат", заяви треньорът на "шоколадите".

"Миналата година имаше лъкатушения, защото не бяхме сработени, не се знаеха изискванията на треньора. Постоянно идваха нови играчи, тръгнаха си 8 човека. Това беше проблемът. Дадохме шанс на много млади футболисти, които за първи път играха професионален футбол. 

Това е радващото, че тези, на които им се даде шанс, повечето захапаха и ги виждаме на терена. Срещу Монтана имаше 6 човека 2002 година, които бяха титуляри и играха наравно с футболисти, които са по-опитни", завърши специалистът.