Диян Божилов е новият старши треньор на Добруджа, съобщиха от клуба. Той е рекордьор по голове за тима от Добрич в елита с 35 попадения в 200 мача. Целта пред него е да класира отбора в еfbet Лига.  
 
В досегашната си кариера 52-годишният Божилов, който притежава "УЕФА Про" лиценз, е водил отборите на Добруджа, Дунав Русе, Чавдар Бяла Слатина и Спартак Варна. Бил е и помощник на Ферарио Спасов в Берое и  Ботев Пловдив.

От клуба представиха и двама от помощниците на Божилов. Това са Радомир Тодоров и Николай Радомиров. Първият ще бъде помощник треньор, а вторият – треньор на вратарите.

Радомир Тодоров е роден на 11 август 1980 г. Има 77 мача и седем гола с екипа на родния си клуб Спартак Варна. Всички те са на ниво А група. През 2002 г. преминава в бургаския Нафтекс, като с екипа на "шейховете" записва участие в над 100 мача на тима в първенството и другите турнири. Той е играл и за Азербайджан, с екипа на Хазар Ленкаран. Там получава орден за развитието на футбола в Азербайджан през 2008 г. Причината е спечелената Купа на страните на ОНД, известна като Кубок "Содружества". Бил е помощник на Тодор Киселичков в Спартак Варна и треньор в детско-юношеската школа на клуба.
 
 
Николай Радомиров пък е възпитаник на детско-юношеската школа на Добруджа и Добрич 2000. Във футболната си кариера е пазил вратата на Добруджа, Калиакра и Черноморец Балчик. През 2000/2001 г. е в състава на юношеския национален отбор. Най-много мачове има за родния Добруджа, а през 2013 г. е избран за капитан на отбора.