Днешното предаване „Домът на футбола” по  DIEMA SPORT е от 20 ч.

В него можете да видите:

- Година и девет месеца по-късно и Левски отново е лидер в класирането на футболния ни елит. Могат ли "сините" да се задържат на тази позиция в търсене на първи трофей в последните девет години и по какъв начин се промени отборът след идването на Славиша Стоянович? Гост в студиото – Красимир Иванов.

- И още от изпълнителния директор на Левски - ще успеят ли клубовете от Първа лига да се обединят след противоречивите промени в закона за обществения ред при провеждане на спортни мероприятия?

- Среща с един от героите на изминалия кръг в първенството, Димитър Илиев. Каква е емоцията да донесеш победа на отбора си в пловдивското дерби, спомени от престоя в Челси и мечтата на един футболист да бъде спортен коментатор.

- Какви са последствията и отзвукът след боя, който Атанас Джамбазки нанесе на футболен рефер и прав ли е председателят на Съдийската комисия в призива си подобни случаи да завършват със затвор за провинилия се?

- Две седмици до началото на участието на България в новия формат на УЕФА – Лигата на нациите. Има ли отборът ни вече по-големи шансове за класиране на Европейско първенство? Говори Михаил Александров.