Треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев коментира поражението на неговия тим срещу Септември с 0:2 при гостуването в София. Специалистът отчете, че загубата на "орлетата" е можела да бъде и доста по-изразителна. Той не скри, че би се радвал да получи още нови попълнения.

„Знаех, че ни чака тежък мач. Не успяхме да се справим с Преслав Йорданов. Първото полувреме не позволихме да създадат кой знае колко положение освен гола. Второто полувреме имахме своите шансове, но не върнахме гола. Накрая резултата можеше да е и по-лош за нас и като по чудо не допуснахме повече голове. Заслужена победа за Септември. Те си вкараха положенията, ние - не“, сподели Тренчев.

„Търсим още играчи в защита и атаката. В момента имаме само 18 полеви играчи и трябват хора, които да вдигнат нивото на отбора. Нормално е все още да не сме се сработили, работим от малко време заедно. На центриранията се огънахме под натиска на Преслав Йорданов, централните защитници са ни млади, така че се очакваше да се затруднят“, завърши той.