Новият треньор на Локомотив София Иван Колев сподели впечатленията си от новия си отбор в "Дома на футбола" по DIEMA SPORT. Българският специалист говори за целите пред тима и необходимите футболисти за лятната селекция на "столичните железничари".

"Приятно ми е и това беше една от причините да се завърна в Локомотив. Точно преди предложението на Иван Василев, имаше друга възможност, която не се осъществи. Говоря за България. Пред угрозата да се завърна в Далчения Изток и под натиска на семейството, предпочетох да остана в България. Още повече, че Локомотив има страхотна база и добри възможности за подготовка“, каза Колев.

„Гръбнака на отбора е запазена. Ръководството е постъпило далновидно като е сключило по дългосрочни договори с играчите. Имаме нужда от две попълнения. Уточнили сме с г-н Василев точно позициите и се работи по тези въпроси. Търсим централни защитници. Това ни е основния проблем“, добави още той.

„Целта е Топ 3 и преследване на класиране в елита. В момента не мисля за нея и противниците, а съм концентриран в подготовката. Това е най-важното. Как ще изглеждаме като единици и отбор. Впечатление ми направи професионалната и сериозна работа на играчите. С отлични впечатления съм“, каза

„Няма логика да продължава наказанието за Локомотив. Трябваше отбора да си изиграе мачовете и да се проведе поне бараж с Монатана, за да бъде всичко по спортен път. “, заяви новият треньор на Локомотив София.