Треньорът на Локомотив София Иван Колев коментира първата тренировка на тима за пролетния дял от първенството, както и какви са очакванията и амбициите на тима във Втора лига. Днес "железничарите" проведоха първото си занимание за пролетния дял от първенството.

"Тук са петима от тези, които привлякохме, чакаме и шестият играч. Диков и без конкуренция си свърши работата, мисля, че отбеляза достатъчно голове, а сега с привличането на Юри, дано, той е на проби, ако покаже необходимите качества, мисля, че ще бъде достойна конкуренция", коментира треньорът.

"Много ни се иска да е така и с тази цел са привлечени (Божидар Митрев и Деян Иванов). То няма и време, пет мача са напълно достатъчни. Направихме много обстоен анализ на грешките, които допуснахме през миналия сезон, освен базовата подготовка ще обърнем много сериозно внимание по отстраняването на тези грешки и дано ги преодолеем през втория полусезон", добави Колев.

"Трябва да съм реалист, много внимателно трябва да оценяваме възможностите на футболистите, на отбора и на тази база да търсим максимум резултати. С мачовете и представянето ще покажем, засега загатнахме трябва да продължим в тази посока", каза в заключение треньорът на Локомотив София. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.