Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев остана много щастлив след победата над Септември София с 4:1, след която „железничарите“ официално се завърнаха в efbet Лига.   

„Още сме напрегнати психически. Все още не може да се изпита истинската радост. Локомотив се завърна там, където му мястото. Много трудно, но в хода на ежедневната работа се усеща това нещо. От юни мината година досега се живееше с тази мисъл и надежда. Искам да поздравя всички локомотивци. На първо място ръководството, на нашия президент, на спонсорите, на щаба, с който работих. Изключително сериозни хора. И разбира се, на играчите, изключително много на играчите за ежедневни труд, който вложиха през тази година“.

„Цялата подготовка беше изготвена за добро представяне. Не всеки път се получава. В предишния мач възникнаха доста психологически проблеми. Притеснявах се да не се получи нещо такова и в днешния мач Поведохме днес, но ни изравниха. Нещата обаче си дойдоха на мястото“.

"Изключително ценно е, че млади хора от школата вкараха, дано това е стимул за всички момчета". 

Колев отказа да коментира бъдещето си и дали остава начело на столчани.

„Имаме още два мача и трябва да ги изиграем с достойнство. Едно достойно представяне и тогава  ще мислим за другите неща“.