Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана задоволен от представянето на своя тим при нулевото реми с Локомотив Горна Оряховица. Той не пропусна да засегне и темата около червения картон след карате ритник на негов играч в средата на второто полувреме. 

„Теренът не е много лек, но сме доволни, че се проведе контролата. Доволен съм от футболистите, работиха много на терена. Имахме повече притежание и имахме положения. Трябва да обърнем внимание на вкарването“, започна Колев.

„Рано е да коментирам Григор Долапчиев, твърде малко тренировки е имал с нас. Новите футболисти са много сериозни и съм доволен от тях. Видяхте, че противникът нямаше удар, а ние опитвахме по всякакъв начин да отбележим, така че трябва да работим в това отношение“.

„Ще поговоря с футболиста за случката. Той е млад баща, така че може да не се е наспал и да е бил ядосан. Извън шегата обаче това е абсурдно, направо не можех да го повярвам“, завърши наставникът на Локомотив София.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.