Треньорът на Спортист Своге Ивайло Василев коментира поражението на тима с 0:3 от Септември в София.

"Честито на Септември, заслужена победа, бяхме надиграни, имахме кадрови проблеми, една ситуация в 12-ата минута и нещата се предрешават. Всеки един на което място би реагирал по този начин, идва дадена среща, това е трета подред, в трите ни последователни загуби има неща, отговорността за загубите е моя, но когато се стремиш въпреки проблемите нещо да направиш, едни такива моменти, елементи, които накланят везните в обратната посока", коментира той.

"Когато аз дойдох в Спортист (6-ти кръг) целта беше отборът да се спаси и да се утвърди в лигата, осем месеца по-късно бяхме претендент за бараж и промоция в по-горното ниво на българския футбол. Спортист спечели от тази лига, ако отборът бъде запазен и надграден то той ще бъде фактор в следващото първенство", добави Василев.

"Договорът ми изтича, не сме сядали да разговаряме за нов, отборът е изграден с много труд, изключителни футболисти, изключителни футболисти, просто трябва да се надгради малко и старта и представянето да бъде на още по-високо ниво през следващата кампания", коментира още треньорът на Спортист.