Още един габровски юноша се връща в клуба от родния си град, похвалиха се на официалната страница на Янтра Габрово. Георги Недков е поредният нов футболист, който ще облече екипа на Янтра за новия сезон във Втора професионална лига.

18-годишният полузащитник е юноша на Янтра. След това развитието му продължава в школите на Литекс и Лудогорец, като първите го взимат от Габрово. След това "орлите" го привличат от Ловеч. В академията на клуба от Разград прекарва последните 4 години.

Носител е на Купа БФС при възрастите U16 и U18 и на титлата в Елитната U19 тази година. През изминалия сезон бе част от третия отбор на Лудогорец, който завърши на шесто място в Североизточната Трета лига.

"Щастлив съм, че ще мога да играя за клуба на моя роден град. Това е една голяма възможност за мен, защото съм много млад. Следил съм всичко, което се случва в Янтра до момента. Това е отбор, който дава възможност на младите футболисти да се развиват и мисля, че това може да бъде едно много добро място за мен да покажа възможностите си и да помогна с каквото мога. Желанието ми е тук да направя крачката към професионалния мъжки футбол и да натрупам опит. В средата на терена Янтра има доста опитни футболисти, но това не ме притеснява и ще се боря. Вярвам, че отбора го очаква един по-добър сезон от предходния", заяви новото габровско попълнение.