Янтра обяви привличането на 18-годишният Васил Василев, който за последно игра в Берое. През пролетта, само на 17 години, изигра 10 мача, реализира един гол и даде три асистенции за първия отбор на старозагорци, а през изминалия есенен полусезон взе участие в 6 срещи.
 
Васил Василев е юноша на Берое, но е преминал и през школата на Левски, като има двубои за юношите до 17 и до 19 години на „сините“, както и за втория отбор на клуба в Трета лига. Викан е и в юношеските национални селекции.
 
„Идвам с голям хъс и желание да се боря и да се доказвам пред привържениците на отбора. Янтра е на добра позиция във временното класиране, близо е до тройката и вярвам, че може да се бори за нея. 
 
Очаквам с нетърпение да работя под ръководството на Велислав Вуцов. Знам, че е добър треньор и със сигурност може да развие моите качества. Надявам се привържениците да подкрепят отбора във всеки мач, а аз ще правя това, което се очаква от мен и ще давам всичко от себе си, за да ги радвам“, заяви пред официалния сайт на Янтра Василев.