Помощник-треньорът на Етър и треньор на вратарите в тима на „виолетовите“ Христо Иванов коментира какви са целите и амбициите на отбора за новия сезон.

Както е известно, Етър ще се състезава във Втора лига през идната кампания, но според бившия страж на тима целта пред отбора е да се завърне в елитния ни футбол още през следващия сезон.

„Като цяло не мисля, че влязохме по най-добрия начин в двубоя. До десетата минута бяхме по-плахи и не толкова агресивни, колкото ни се искаше. Получихме два бързи гола, които ни стъписаха, но хубавото е, че успяхме да се вдигнем, особено след почивката за вода. Показахме доста повече агресия и създадохме няколко опасни ситуации пред вратата на Левски. Изглеждахме доста по-добре през втората част на първото полувреме“.

„Не смятам, че, след като си получих два гола, трябва да сме доволни. Ако има нещо радващо, лично мое мнение, е, че успяхме да не униваме и да се вдигнем, след като получихме двата гола и да се противопоставим по най-добия начин“.

Антон Узунов
27 снимки

„На Етър му прилича да е в Първа лига. Ще направим всичко възможно да изпълним поставената цел. Да, това е целта – промоция още тази година“.

„Донякъде ни прави фаворити, но това е и тежест, защото всички очакват, че с лекота ще се върнем веднага. Ние обаче знаем, че ще ни трябва много работа. Започнали сме да я вършим, надявам се да успеем да я свършим докрай. Знаем, че ще е много трудно, защото във Втора лига, донякъде, се е играе доста по-трудно от efbet Лига“.

„Поиграхме няколко контроли срещу отбори от Втора лига. Наясно сме какво ни очаква. Продължаваме да следим другите отбори. Надявам се да бъдем от отборите, които ще бъдат в челото и ще се борят за промоция“.

„Малко клиширано звучи, но ще видим след седмица дали отборът е готов“, заяви Иванов.