Наставникът на Кариана Ерден Веселин Великов сподели, че е доволен обстановката в клуба и похвали собственика Милан Йосифов за това, че въпреки принудителната пауза във футбола, заплатите се изплащат в пълен размер.

"Нашият собственик господин Йосифов отново показа, че мисли за нас и демонстрира голяма човещина в тези тежки времена, след като ни даде пълни заплати за април месец. Хора като него, които дават мило и драго за футбола, обичат го, трябва да ги гледаме като писани яйца, защото са много малко. И БФС, и изобщо всички ръководни фактори на футбола ни трябва да правят всичко възможно, за да задържат такива хора като него в този спорт. Човекът е изградил всичко в село Ерден от нулата. Има перфектни условия, а освен това отборът ни става все по-добър", откровен е треньорът.

"Целта ни през следващия сезон, ако този бъде прекратен, ще бъде да гоним победа във всеки мач, както го правихме и до момента. Преди време като казах на журналистите, че се стремим да сме сред първите отбори в класирането, около 4-5 място, доста хора не го приемаха сериозно. Сега обаче се вижда, че сме много близо до тази цел, а през следващия сезон очаквам да сме още по-силни и да трупаме още повече победи", заяви Великов пред Novapress.