Хебър успя да нанесе сериозно поражение като гост на Етър с резултат 4:2 в пореден двубой от третия кръг на Втора Лига. Евгени Игнатов беше точен на два пъти през първото полувреме. Живко Петков направи резултата класически за Хебър, а Кольо Станев и Мартин Петков успяха да върнат "болярите" в мача. Тодор Чаворски вкара последното попадение в мача, за да узакони успеха на пазарджийклии. 

10 снимки

Двата тима започнаха активно. В 9-та минута Етър стигна ъглов удар, след който Ловре Кнежевич не успя да насочи достатъчно силен удар към вратата на Хебър. 

В 18-та минута Даниел Младенов пропусна чисто положение от броени метри на празна врата. В 25-та минута Емануил Манев опита удар от труден ъгъл, но не уцели вратата. 

В 33-та минута гостите успяха да вземат аванс, сякаш от нищо. След многоходова атака Бастунов успя да центрира към Евгени Игнатов, който заби топката зад Анатоли Господинов за 1:0. 

В 39-та минута Евгени Игнатов успя да разстреля Господинов за втори път, със страхотен удар отдалеч. 

В 47-та минута Даниел Младенов опита удара си отдалеч, но Петър Деберлиев се намеси отлично, за да избие в корнер. В 53-та минута Живко Петков успя да реализирза след поредната превъзходна атака на Хебър, след която нападателят нямаше как да сбърка на празна врата. 

Пет минути по-късно момчетата на Веселин Великов все пак стигнаха до попадение, слд като Кольо Станев засече от воле за 3:1. Интригата обаче стана още по-сериозна, след като Мартин Петков успя да се възползва от недоразумение в защитата на Хебър, за да отбележи за 2:3. 

В 70-та минута Живко Петков направи огромна глупост, изкарвайки си втори жълт, съответно червен картон. Въпреки всичко обаче Тодор Чаворски успя да узакони успеха на своя тим, разписвайки се отблизо в 83-та минута. До края на мача обаче не се стигна до нови голове, за може тима на Ники Митов да се поздрави с успех. 

Етър - Хебър 2:4

0:1 - Евгени Игнатов (33)

0:2 - Евгени Игнатов (39)

0:3 - Живко Петков (53)

1:3 - Кольо Станев (58)

2:3 - Мартин Петков (67)

2:4 - Тодор Чаворски (83)

Ето и съставите на двата тима: 

Етър: Господинов, Кръстев, Младенов, Илиев, Кордоба, Станев, Кнежевич, Мариян Иванов, Петков, Апостолов, Пехливанов;

Хебър: Дебърлиев, Вълчинов, Терзиев, Михайлов, Търтов, Димитров, Бастунов, Игнатов, Хамдиев, Манев, Петков;