Полузащитникът на Нефтохимик Радослав Апостолов не криеше своето щастие от победата 1:0 над Пирин Благоевград в 11-ия кръг на Втора лига, която стана факт след негов изумителен гол в 33-ата минута.

„Да, получи се много добър изстрел. За мое щастие и щастие на отбора топката влезе във вратата и победихме с 1:0”, каза пред DIEMA SPORT преотстъпеният от Ботев Пловдив футболист.

Той наблегна също така и върху подобреното представяне в защита, благодарение на което „шейховете” прекъснаха серията на съперника от 6 последователни срещи без поражение.

„В последните два мача допуснахме по 4 гола, за което всички имаме вина. Всеки се старае да дава максимума. Както видяхме днес, всички се стараха. Целият отбор, а не само защитата. Нападателите също хвърлиха много сили. Получи се добра игра в защита от нашия отбор, така не успяхме да допуснем гол.”

„Ние не коментираме другите отбори. Гледаме себе си, тренираме усърдно и се стремим всеки ден да подобряваме играта си, за да печелим колкото се може повече точки.”

„Ами, има лека горчилка, защото можеше още в началото на второто полувреме имахме ситуации, в които да отбележим и да си направим мача по-лесен”, заяви Апостолов.