„Може и да е закономерен резултатът. Етър през второто полувреме имаше предимство и повече ситуации, които миришеха на гол“, коментира треньорът на Етър Георги Василев след нулевото равенство с Локомотив София в мач от 7-я кръг на Втора лига.

„Първото полувреме за мен го проиграхме. Не бяхме на нивото, което искахме. Не създадохме това напрежение, което през второто полувреме бе доста по-очевидно“, добави Василев.

„Равностоен като игра мач. През второто полувреме игрово ние повече владеехме топката, но на моменти се пропуквахме. Може би залогът в този мач даде отражение. Имаше и доста психологическо напрежение“, добави Георги Василев.

Попитан за случващото се с Левски и ЦСКА, оптният специалист сподели:

„Левски върви добре, Левски постига резултати, на първо място е и се бори със зъби и нокти за това прословуто първо място. Разбира се това е в начален стадии. Докато ЦСКА изживява някакъв проблем, който явно не могат да го решат. С много индивидуални качества футболисти, но като игрови облик са далеч.“

По темата с Лудогорец и участието на разградчани в Шампионската лига, Василев коментира: „Следя и ПСЖ в какво състояние е. Името е голяма, но Лудогорец има добър отбор с много класни футболисти и няма да се учудя, ако победи Пари Сен Жермен.“