Опитният вратар на Спартак Варна Георги Георгиев даде интервю на полувремето в мача между "соколите" и Монтана.

"Мисля си, че отборът на Монтана стои доста добре тактически, знае какво да прави. Мачът е важен за нас, надявам се второто полувреме да имаме късмет и да си вземем трите точки. Точно на финалната права отборът се засили, получаваме положителни резултати и съм убеден, че нещата ще завършат добре за нас като цяло", каза футболистът.

"Силни домакини сме, въпросът е, че изиграхме някои мачове като гости на по-ниско ниво. Не искам да се оправдавам, но и там където загубихме точки, терените не бяха в цветущо състояние. Надявам се днес да си вземем мача, в останалите няма да имаме проблеми. Важното е, че в последните мача сме допуснали само три гола, радващо е. Надявам се да продължим с поредните победи", сподели още той.

"Нямам проблеми с конкуренцията, даже напротив. В добри отношения сме, работим здраво. Конкуренцията е хубаво нещо. Аз чакам своя шанс и така. Направихме хубави двубои миналата година за Купата, вече за догодина да видим какво ще се случи, не се съмнявам, че ще влезем в efbet Лига. Ръководството може да каже повече за селекцията. Не мога да давам оценки, мисля, че ръководството си е взело поука", заяви Георги Георгиев.

"Има настроение, има доста опитни, но и млади момчета, които се учат. Колективът е на добро ниво, повече са шегите и закачките, мисля, че това е ключът. Футболът все пак е за феновете. При положение, че миналата година имаше две великолепни дербита на Варна, това искат хората да гледат интригуващи двубои. Надявам се това да се случи след два месеца и да има повече дербита и по-хубави мачове, но без глупости по трибуните. За мен не е правилно да се забраняват фенове, хората са затова да са на трибуните и да подкрепят отборите", сподели той.

За финал Георгиев сподели и очакванията си преди дербито между Левски и ЦСКА.

"Има голяма емоция преди такъв мач, всеки е концентриран в действията си, мисля, че този път Левски няма да допусне пак случилото се преди и очаквам победа"