Капитанът на отбора на Септември Борис Галчев беше доволен след постигната победа с 2:0 като гост на състава на Нефтохимик. Той сподели, че целта на състава е завръщане в efbet Лига и тя ще се сбъдне само с още здрава работа.

„Бяхме по-добрият отбор днес на терена. Първото полувреме изпуснахме да решим двубоя, което срещу по-опитни съперници може да ни изиграе лоша шега. Безгрешни сме засега и ще се опитаме да се възвърнем максимално бързо в efbet Лига“, започна той.

„Създадохме хубави положения, но влязоха тези, които дойдоха от грешки на противника. Футболът за това е велик, ако няма грешки, няма и голове. Гледаме напред към мача с Хебър“.

„Ако се вгледате в състава ще видите, че имаме играчи с над 100 мача в елита. Искаме да се върнем там, знаем, че ще е много сложно, но всичко зависи от нас ще трябва да продължим да се трудим, за да си изпълним целите“.

„ЦСКА 1948 И Монтана ще са най-големите конкуренти за промоция, заедно с нас. Надявам се, че и за напред ще постигаме победи. Имаме класа и добра сплав между опитни и млади играчи“, завърши Галчев.