Амбициозният Фратрия продължава със селекцията за дебюта си в професионалния футбол в България. Новият член на Втора лига уреди привличането на капитана на Спартак Пловдив Георги Лазаров. Нападателят, който е роден през 2005 година, реализира 29 попадения в Югоизточната Трета лига. 

“Георги Лазаров показа много добро ниво в нашия отбор и заслужава да играе професионален футбол. Говорим с тях, мисля че всичко ще е наред и ще отиде там. Целите ни през новия сезон ще бъдат отново същите, а именно класиране във Втора лига. Вече се работи усилено по селекцията, за да може да се подсили и да надградим в сравнение с миналия сезон”, обяви тизпълнителният директор на „гладиаторите“ Денис Хасан.

„Пожелаваме успех от сърце на нашия капитан Жоро Лазаров в новия му отбор! Жорка, благодарим ти за раздаването и за всички хубави моменти! Винаги носи Спартак в сърцето си! Успех“, написаха от страницата на феновете на "гладиаторите" във Фейсбук. 

„Благодаря Ви за искрената подкрепа! Спартак винаги ще ми е в сърцето! Пожелавам успех на Спартак и дано този велик клуб скоро бъде там, където му е мястото и ви носи само положителни емоции“, написа Георги Лазаров.