Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни остана доволен от представянето на своите футболисти въпреки равенството 1:1 срещу Спортист Своге. Специалистът обаче се оплака от съдийството и по-конкретно при изравнителния гол за „шоколадите“ в началото на втората част.

„Не мога да виня моите футболисти. Те се постараха, имахме цел да не загубим и това се случи. Отбелязахме чудесен гол, но трябваше да спечелим двубоя. Някои хора си свършиха добре своята работа. Не съм тук, за да критикувам съдийската бригада. Не беше трудна тази ситуация. Два добри отбора се срещнаха и направиха хубав мач. Но такива решения решават крайния резултат“.

„Казах и на момчетата, че не трябва да извършваме нарушения, за да няма опасности пред нашата врата. Отговорихме по най-добрия начин и трябваше да спечелим. Нещо, което ми прави впечатление в последните мачове е, че футболистите на съперниците постоянно имат нужда от медицинска помощ. Не сте видели моите футболисти да имат такива проблеми. Подготовката, която правим е английски тип. Доволен съм и се гордея, че се държат по този начин“.

„Може би някой си свърши добре работата. В крайна сметка това е футболът. Ние можехме да си тръгнем с трите точки от този двубой и не трябва да се вглеждаме в конкретните ситуации“, заяви Фийни.