Ден преди гостуването на Янтра Габрово мениджърът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, сподели очакванията си за двубоя и заяви, че наказанието на Николай Бодуров е твърде строго. Бившият национал бе наказан със 7 срещи заради проявите си в мача с Хебър.

"Уважаваме отбора на Янтра. Те правят всичко по силите си, за да се представят добре. Но както винаги казвам, ние не бива да се притесняваме от нашите съперници, а да се концентрираме и съсредоточим върху нашето представяне. Мачът ще е труден, но ние сме уверени в нашите сили", заяви Фийни пред клубния сайт. 

"Никой не казва, че това не беше червен картон, никой не оспорва решението да бъде изгонен, както и инцидентите след ситуацията. Но мисля, че седем мача е прекалено голямо наказание. Това са 70 процента от сезона. Той ще липсва, защото е класен и опитен играч. Но имаме добри футболисти, които са готови да заемат тази позиция. Играчи с качества и потенциал. Мисля, че ще успеем да се справим с това предизвикателство", допълни треньорът.