Наставникът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, сподели впечатленията си от нулевото равенство, което тимът му записа срещу Созопол. Специалистът припомни изказването на треньора на Ботев Пд - Азрудин Валентич, който се оплака от накъсването на играта в последния мач на "канарчетата". 

"Трябва да приема разочарованието. В крайна сметка взехме една точка, а и серията ни без поражение е дълга - 12 мача", заяви Фийни. 

"Треньорът на Ботев Пд говори за това, че се накъсва играта. Видяхме го и днес. В крайна сметка, това е Втора лига, професионален футбол. Виждате какви са празненствата за точката. Според мен играта бе накъсана. Те играха с петима отзад, лесно е да подходиш по този начин. Трудно е да се пречупи това. Просто ми е смешно как празнуваше съперникът."

"Имахме някои проблеми, но все пак запазихме четвърта поредна суха мрежа. Единственото, което ме разочарова е, че във финалната третина ни липсваше качество в завършващия удар. Все още не сме постигнали нищо и работата тепърва предстои." 

"Според мен това ще е най-трудният мач в сезона. Те не се притесняват от нищо, не се страхуват. Обиграват футболистите си. Програмата ни е тежка, но вярвам, че ще се справим", заяви Фийни относно следващия съперник на "орлетата" - Лудогорец II.