Уорън Фийни ще продължи да води Пирин Благоевград и в efbet Лига. Според информациите северноирландецът е продължил договора си с клуба преди великденските празници.

Както е известно, „орлетата“ вече спечелиха промоция за елитната ни група. Фийни изпълни поставената му цел и като награда е преподписал с клуба. Контрактът му е за 1+1 години. Ръководството е останало доволно от свършената работа, а играчите са били категорични, че държат специалистът да продължи работата си начело на тима.

Уорън Фийни дойде в Благоевград през есента на 2019 години. Той постепенно изгради стила на игра, изгради състава и заслужено Пирин спечели промоция за елита.

Антон Узунов
69 снимки

Фийни вече работи и по селекцията за новия сезон. Заедно със спортно-техническото ръководство те изготвят и план за подготовка. Според запознати Пирин вече води преговори с няколко играчи от елита. Става въпрос за футболисти с изтичащи договори, като се изчаква те да приключат отношенията си с настоящите отбори.

Очакват се и чужденци на проби по време на подготвителния период.

До края на кампанията на Пирин предстоят две домакинства – на Септември София в събота и срещу Струмска слава на 14 май (петък). След последният двубой се очаква и награждаването на „орлетата“ с купата за първото им място във Втора лига.