Мениджърът на борещия се за промоция в елита Пирин Благоевград – Уорън Фийни, сподели, че е много доволен от играта на неговите футболисти след гръмката победа с 4:0 над Добурджа.

„На почивката казах на момчетата в съблекалнята, че не играхме най-добрата си игра. След това отбелязахме гол и той ни направи задачата по-лесна в края. Стана така, че попаденията паднаха в добър момент за нас в двубоя. Много съм доволен от резултата“.

„Знаете, че сме в добра позиция и съм много щастлив с работата на моите футболисти. Видях ентусиазъм, забавление, имахме топката и съм наистина много щастлив с тях. Показаха характер и работиха по правилния начин“.

Фийни отличи специално и опитния бранител на тима Станислав Манолев, който отбеляза две попадения в днешния двубой.

„Станислав Манолев не е полузащитник, а десен краен бранител, но е комплексен състезател. Добър футболист, представя се фантастично. Излезе като капитан, въпреки че Николай Бодуров е титулярния такъв. Трябва да кажем, че отбеляза две попадения и представянето на Манолев беше чудесно“.

„Направихме тази промяна, за да може всеки един от футболистите да вземе участие в двубоя“, заяви Фийни.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.