Мениджърът на Пирин Благоевград бе доволен от успеха над Септември Симитли с 2:0 на стадион „Христо Ботев“. Наставникът на „орлетата“ сподели, че това е бил много труден мач за тима му, но играчите са показали професионализма си.

“Имахме план за този мач и държахме повече топката. Имахме нужда от тази победа. Този отбор се опита да направих двубоя труден за нас, но успяхме да отбележим в края на първото полувреме, което ни даде увереност“, заяви Фийни.

„Всеки един отбор е мотивиран срещу нас. Но футболистите не трябва да се вълнуват от това. Това беше дерби за феновете, но момчетата свършиха много професионална работа. През първото полувреме гледахме да внимаваме и да бъдем умни за контраатаките. Да подаваме топката по широчина и да бъдем бързи. Продължавам да вярвам на футболистите, които знам, че могат повече“, добави още той.

„Знаете, че имаме 30 играчи, които искат да играят и да печелят мачовете. Знам, че ще печелим и губим двубои. Искам да играчите да тренират добре и всеки ден да показват своите възможности. Продължавам да съм концентриран за следващите мачове, които ни предстоят“, каза мениджърът на Пирин.