Наставникът на Монтана Ферарио Спасов коментира поражението в дербито с Ботев Враца с 0:1 в двубой от 15-ия кръг на Втора лига.

"Не ни достигна попадение, пропуснахме с единственото им положение да ни отбележат гол, създадохме куп положения, но ги пропускаме, нещата стават доста сложни в мачовете, които ни предстоят, трудно ще наваксаме изоставането от лидерите. Причините за поражението са чисто футболни, извинявам се на публиката, която беше напълнила стадиона", коментира Спасов.

"Ще направим една добра равносметка, ще изиграем двата мача, които ни остават до края на годината, позитивите са, когато спечелиш мачовете, трябват победи, точки, трябва да съжаляваме за пропуснатите положения, тежат ни чистите голови положения, които изпускаме, иначе имаме идеите. Разполагам с добри футболисти, трябва да видим какво точно ще гоним през втория сезон, трябва да направим оценка. При тази точкова разлика и тези две поредни загуби, трябва да направим правилна преценка и да видим къде точно бъркаме", коментира още наставникът на Монтана.