Вратарят Станислав Нисторов стана четвъртото ново попълнение на Етър преди старта на новия сезон във Втора лига. 23-годишният страж се завръща на вратата на „виолетовите“, след като бе част от отбора и през 2022 г. С привличането му Етър подсилва сериозно вратарския пост, тъй като в момента разполагаше само с Ангел Мартинов, който още се възстановява от контузия.

Станислав Нисторов е роден на 3 септември 2000 г. в Ловеч, висок е 182 см. Кариерата му започна в Литекс Ловеч, откъдето бе привлечен в Спартак Варна. Оттам на 2 юли 2022 г. дойде в Етър, като пази за великотърновския тим през есенния полусезон във Втора лига. Нисторов записа 14 мача, в които допусна само 7 гола, после премина в ЦСКА 1948 II, където игра една година, а тази пролет пази за Черноморец Бургас. От 19 юни 2024 г. Станислав Нисторов отново е футболист на „болярите“.

„Щастлив съм, че отново се връщам в Етър. Получих обаждане от клуба и реших да приема, смятам, че ще бъде стъпка напред в кариерата ми. Харесва ми обстановката тук и се надявам да помогна на отбора да се завърне в Първа лига. Познавам голяма част от футболистите, няма да имам никакви проблеми с адаптацията тук“, коментира Станислав Нисторов.

Той ще направи повторен дебют най-вероятно още в предстоящата в събота първа контрола срещу Янтра.