Старши треньорът на Етър – Емануил Луканов, разкритикува своя тим за това, че не е опитал контраатаки при победата с 1:0 над Марица в Пловдив. Специалистът все пак бе доволен от играта в защита на своите и прибраните три точки.

„Аз се опасявах, че ще коментирате точно начина, по който вкарахме и решихме мача. Но всъщност можеше още първото да е 0:3 и да решим. Получи се обаче тази грешка и вкарахме. Но друг отбор такъв натиск не ни е правил, момчетата показаха, че могат да удържат. Не сътворихме нищо като контраатакуващи действия, но там е моята ръка“.

„Оллицетвореине ва всеки наш мач е да създаваме, създаваме и да не вкарваме. Взехме и нови хора с афинитет към вкарването. Надявам се в един момент...

„Има облекчение от победата, че удържахме. Различоно е дали биеш с 1:0 или 3:0. В класирането мисля, че ще има разместване. За Христо Митев нямам информация, но мисля, че загуби съзнание, след малко ще се информирам. Влезлите от пейката не донесоха реакция. На терена гледам какво се случва. Спортно-технически нещата вървят, определено“.