Наставникът на Кариана Ерден Атанас Джамбазки влезе миналата седмица в световния видеообмен с агресията си срещу страничния рефер на мача със Струмска слава Георги Великов, в чиято глава стовари няколко удара в края на двубоя и се наложи да бъде изведен с полиция от терена. Пред камерата на DIEMA SPORT и предаването "Домът на футбола" той се извини на бития арбитър и обясни защо се е стигнало до цялата ситуация.

"Искам пред всички да се извиня на страничния съдия Георги Великов за моята постъпка, той има най-малка вина в цялата ситуация. Просто от началото на първенството виждам една тенденция срещу нашия отбор, много гадна е тя от страна на съдийството. И то се насъбира, насъбира и това беше една реакция от всичко, което се натрупа."

"И просто тръгнах да търся обяснение от главния съдия, защото още първото полувреме имаше две дузпи. Не може да не види и двете дузпи. Несъществуващ фаул в 94-та минута даде, знаете и че миналия мач пак паднахме така и се насъбраха малко негативни емоции. Съжалявам, че така реагирах, просто това ми е за първи път в кариерата. Но не мога да върна нещата и пред вашата камера се извинявам на Георги Великов за тази постъпка."

"Натрупа се просто, макар да съм наясно, че не трябва да се реагира така. Но не може да се отнасят по тоя начин към нашия отбор. Знаете, че миналата година безапелационно влязохме във Втора лига и собственикът ни дава мило и драго, изхранва 30 души към футболния клуб и не могат по този начин да се подиграват с труда на хората. Това е много грозни и нервите не ми издържаха, за което се извинявам на всички", заяви Джамбазки пред DIEMA SPORT.