Крум Стоянов и Христо Митев се завръщат в състава на Етър Велико Търново за утрешния мач от Втора лига срещу Спортист (Своге). Срещата е от 15.00 часа на стадион "Ивайло".

Стоянов пропусна гостуването на Марица в Пловдив заради травма, а Митев беше заменен принудително по време на срещата, но и двамата вече са здрави. Така от контузените футболисти в лазарета остава само Николай Янков, който е със счупен пръст на крака. Аут от групата са още Яни Пехливанов и Мартин Моран, които изтърпяват наказания за натрупани картони.

Двубоят е много важен за "болярите", които при успех ще поведат със 7 точки пред съперника и ще запазят аванса си от три пред Крумовград. Срещата противопоставя единствените два отбора във Втора лига, които не само нямат загуба през пролетния полусезон, но и не са допускали гол във вратата си. Етърци натрупаха три победи и едно реми, като са вкарали 6 гола. Спортист (Своге) пък е с две домакински победи с по 1:0 и две равенства 0:0 като гост и също е със "суха" мрежа.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 12:00 часа във фен магазина на великотърновския клуб, а от 13:30 часа и на касите от северната страна на стадиона. Редовните билети остават на цена от 8 лева. Учениците от 7 до 18 години и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете - 10 лева и родител с две деца - 12 лева.