Вторият oтбор на ЦСКА продължава с възходящата линия, след като успя да спечели неделното си гостуване на Струмска слава  с 2:1. Това е трета победа в последните 4 кръга за "червените" във Втора лига, а тимът на Владимир Манчев не познава поражението от два месеца.
 
Талантите на ЦСКА показаха и характер, след като още в 12-ата минута изаставаха в резултата след автогол на Симеон Чатов. В края на първата част само за две минути "червените" направиха пълен обрат. Първо Симеон Чатов 4изкупи" грешката си с прострелно центриране към Никола Борисов, който с глава изравни. Малко по-късно Виктор Василев бе съборен в  наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Дузпата бе превърната в гол от Йоан Борносузов - 2:1 за ЦСКА.
 
През втората част играта доста се изнерви, а двата тима пропуснаха по няколко изгодни положения. Борносузов на два пъти, Юлиан Илиев и Марк-Емилио Папазов можеха да отбележат трето попадение за армейците, но все пак в крайна сметка ЦСКА се поздрави с крайния успех. Добро включване в мача мача направи резервата Теодор Апостолов, който умело задържаше топката в средата на терена.
 
С тези 3 точки вторият тим на ЦСКА се изкачи на 9-то място в класирането, а в следващия кръг приема дубъла на Ботев Пловдив. Мачът е на 30 октомври (сряда) от 16:00 ч. на стадиона в Драгалевци.