В последния мач от 11-ия кръг във Втора лига един срещу друг излизат дублиращите отбори на ЦСКА 1948 и Лудогорец. Двубоят започва в 17:00 часа и ще се играе на стадиона в Бистрица.  
 
Разградчани не могат да разчитат на Алекс Ганчев, който е наказан за натрупани жълти картони, и на невъзстановения след контузия Методий Стефанов.
 
 
Помощник-треньорът на Лудогорец II Валери Венков изрази оптимизъм преди днешното гостуване в столицата. 
 
"Всички предпоставки да се получи хубав мач с ЦСКА 1948 II са налице. Надявам се да използваме по-добре шансовете си и да се поздравим с крайния успех. 
Ние винаги излизаме за победа, независимо срещу кого и къде играем. Смятам, че ЦСКА 1948 II са преодолим съперник и съм оптимист за крайния изход. Дали ще се получи, зависи от нашето представяне на терена. Ние отиваме да играем футбол срещу отбор, който се стреми към същото. Ние разчитаме на млади и талантливи момчета, те – също. Мачът ще е на хубав терен в Бистрица, така че зрителите могат да очакват интересен и приятен за гледане двубой", заяви Валери Венков пред клубния сайт.
 
Според него победата над Спартак Варна в миналия кръг е била много важна, защото е внесла спокойствие и увереност в тима. 
 
"Успехът напомня за подобна ситуация от миналата година. Тогава  Лудогорец II допусна две поредни загуби, последва обрата срещу Пирин и силна серия в първенството. Вярваме, че тази силна серия може да се повтори и сега", каза още помощник-треньорът.