Отборът на Локомотив София е в добра серия във Втора лига, а старши треньорът Младен Додич и колегата му Йордан Господинов гостуваха в студиото на DIEMA SPORT в предаването "Обзор на кръга във Втора професионална лига".

"Представянето ни е позитивно. Договорихме се всички заедно да дадем максимума си с позитивна енергия за изпълнението на целта - Локомотив да влезе в Първа лига", коментира Додич.

"Знаем, че ще е трудно, защото имаме сериозна конкуренция, но няма да се предадем. Имаме голяма подкрепа от ръководството и от феновете", добави Младен Додич.

"Хубаво е, че се обединихме около общата цел. Невероятно е усещането, когато Локомотив гостува далеч от София, а секторът за гости е пълен. Сега отново сме в битката за първото място", сподели Данчо Господинов.

"Мачовете са тежки, защото в огромна част от тях противникът има за цел да не загуби и се опитва да убива твоя устрем. Това разбира се не е упрек към никой, всеки намира своя път и начин да остане в групата. Стараем се да не повтаряме грешките. След като гониш промоция в първа лига, напрежението е част от нашето ежедневие", добави Господинов.

Цялото интервю на Младен Додич и Йордан Господинов можете да видите в прикаченото видео!