Добруджа и Етър завършиха наравно 0:0 в мач от 29-ия кръг на Втора лига. Двата тима изиграха интересен мач, в който пропуснаха няколко изгодни възможности за гол. Домакините играха по-добре в голяма част от срещата, а "болярите" натиснаха в края на мача, когато не успяха да се разпишат от изгодни позиции. В края на първото полувреме гол на Мартин Тошев беше отменен заради засада. 

Така Етър остава на второ място с 54 точки, докато Добруджа е 11-и с 33 точки. 

Първата по-интересна възможност се откри пред домакините. Стефан Митев проби отляво и подаде към Ивайло Лазаров. Халфът овладя и потърси близкия ъгъл, но Християн Славков спаси. Две минути след това Добруджа поде атака отдясно. Янчо Андреев получи от Осман и центрира в наказателното поле, където Денислав Ангелов изпревари защитник и отправи опасен удар с глава, но покрай вратата. 

"Жълто-зелите" продължиха да са по-добрият отбор на терена и в 21-ата минута пропуснаха нова отлична възможност за попадение. Стефан Митев получи извеждащ пас отляво, навлезе в наказателното поле и шутира от малък ъгъл, но Славков успя да се справи и изби. 

В 40-ата минута Андреев получи на дъгата на наказателното поле, успя да намери коридор и отправи удар, който профуча покрай лявата греда. Малко след това и Денислав Ангелов шутира, но не затрудни стража на "болярите". 

В 45-ата минута гол на Етър беше отменен заради засада. Кольо Станев намери Алехандро Гонсалес пред наказателното поле. Венецуелецът изведе Мартин Тошев сам срещу вратаря, а нападателят прати топката във вратата. Попадението обаче не беше зачетено, тъй като деветката на великотърновци беше в положение на засада. 

Добруджа продължи да бъде по-добрият отбор и в началото на втората част. В 51-ата минута Андреев центрира от пряк свободен удар, а Митев беше изпуснат на далечната греда. Фланговият нападател отправи удар от 5-6 метра, но Славков демонстрира страхотен рефлекс и спаси. Пет минути по-късно удар с глава на Ангелов мина покрай вратата. 

В 64-ата минута "болярите" изпълниха корнер, а защитата на домакините не се ориентира. Мариян Иванов свали топката за Мартин Тошев, който отправи удар с глава, но опасно над вратата. В 78-ата минута Тошев получи пред наказателното поле и шутира по диагонал. Христо Ковачев успя да избие топката, която се озова в Мартин Моран. Панамецът опита удар, който беше безкрайно неточен. Четири минути след това Етър пропусна най-добрата си възможност. Здравко Серафимов и Ковачев не се разбраха в наказателното поле, като защитникът отигра топката. Кълбото се озова във връхлитащия Моран, но ударът на панамеца не намери целта. 

Малко след това гостите пропуснаха нова отлична възможност за гол. Георги Александров напредна отляво и центрира в наказателното поле, където Хавиер Бетегон надскочи Ахмед Адемов и отправи удар с глава, който премина опасно покрай вратата. 


Добруджа - Етър 0:0

Добруджа: Христо Ковачев, Петко Цанков, Здравко Серафимов, Ахмед Адемов, Ибрям Ибрям, Янчо Андреев, Шериф Осман, Андриан Димитров, Денислав Ангелов, Ивайло Лазаров /к/, Стефан Митев

Треньор: Стефан Славов

Етър: Християн Славков, Валери Христов, Кольо Станев, Мартин Тошев, Даниел Младенов, Георги Ангелов, Георги Александров, Мариян Иванов, Алехандро Гонсалес, Янко Ангелов, Олег Димитров

Треньор: Емануел Луканов

Съдия: Димо Димов

Стадион: "Дружба"