Спортният директор на Септември - Кристиян Добрев, бе изключително недоволен от загубата с 0:1 в плейофа за efbet Лига

"Няма никаква дузпа. Не е "меко казано спорна" - бъдете обективни. Знам какво ще ме попиташ - това е пародия на футболен съюз. Ако това е футболен съюз, аз съм Марадона. Срамна работа! Тези хора трябва да бъдат изчегъртани, тумори, които пречат на футбола. Какво да кажа за този хубавец? Елате и снимайте как реват момчетата. Това е крадец на детски труд. Мога да кажа и по-силни думи, всяка седмица ме глобяват. Това е човек, който ограби труда на децата", заяви Добрев. 

"Когато си толерантен, даваш шанс на младите, нямаш претенции и лоби, най-лесно е да ти отрежат главата. Това ако се случи на ЦСКА, Лудогорец и Левски, знаете ли къде отива господинът от Варна? Даже мисля, че е международен съдия. Да е жив и здрав!" 

"Аз не съм съдийски специалист. Задайте ги тия въпроси на съдийския наблюдател. Те нямат право да говорят, защото така им изнася. Иначе са много отворени. Само пишат доклади. Всеки кръг съм глобен. Измислят си техни правила, чул-недочул. Елате с една камера, да видите момчетата. На 18-19 години. Как да ги научим на футбол? Да, Ботев Враца имаха по-чисти положения, те не са виновни." 

"Нашият собственик е толерантен, не се намесва, не звъни, не е в Изпълкома. И е най-удобно да отрежат на отбора главата. Аз Ви казвам, че този съдия няма да бъде съдия. След този мач няма да е съдия, нека си мисли, че има гръб. Мач се губи и се печели, догодина ще влезем", допълни босът. 

"Защо няма ВАР? Питайте отговорника за ВАР. Аз не знам кой определя правилата за това. Съдията е казал на момчетата, че ако види, че няма дузпа, ще се извини. И това няма да направи. В Перник така играхме, мачът свърши, ама Буров дойде и се извини. Това е труд." 

"Защо има президенти в Изпълкома? Защо са трима, а не всички? За да се влияе върху съдии, върху повиквателни за националните отбори. Ама вие ги задавайте тия въпроси, не аз. Пари не взимат, но имат, влияят, плащат, говорят по телефона. Ще ги изчегъртат, спокойно, всичко с времето си", завърши Добрев.