Наставникът на Созопол, Маргарит Димов, пзодрави играчите си за хубавата победа с 2:1 срещу Спортист Своге в двубой от поредния кръг на Втора Лига. Той принза, че до края на сезона отборът ще играе основно, за да радва своите фенове. 

„Ние сме емоционален отбор. Не вярвам, че е имало човек, който е гледал мача и не е смятал, че заслужихме победата. Своге са добър отбор, но ние си взехме успеха, заслужено. Гонихме успеха днес до последния момент.

„Това, че вкарахме един гол в предишните мачове, беше повлияно и от противниците. Имаме отстъпление в двубоите като гост, но като домакин сме доминиращ мач. Изиграхме не лош мач срещу Септември, където резултатът лъжеше. След това взехме заслужена точка срещу Лудогорец. Играем без страх и се опитваме да радваме публиката“.

„Публиката ни върна в мача, след като ни изравниха. Бяхме се подготвили много добре, защото Спортист нямаше положение за 90 минути. Феновете в крайна сметка ни вдигнаха. Дано и в следващите срещи продължат със същата подкрепа, защото в момента играем главно за тях“, завърши Димов.