Старши треньорът на Струмска слава – Владимир Димитров, похвали отбора си за историческото пето място във Втора лита, което е най-доброто класиране в историята на радомирци. Той каза, че догодина тимът му ще се представя още по-добре и пожела успех на Марек в баража за влизане в efbet Лига.

„Искам да пожелая успех на Марек в баража. През целия сезон показаха, че са стойностен отбор“.

„За мача, нашият отбор не само в този мач, но и в последните кръгове играеше стойностен футбол, защото момчетата се отърсиха от напрежението. Нашата цел, колкото и банално да звучи, е утвърждаване във Втора лига. Показахме в последните кръгове срещу отбори, които имаха амбиции за влизане в елита, че можем да се надиграваме и да играем футбол“.

„Доста думи чух по адрес на нашия отбор. Играем за тоя отбор, за другия отбор. Виждате, че си играем всеки мач, надиграваме се и каквото дойде. Няма как да не съм доволен от играта на моя отбор, особено през първото половреме, когато владеехме инициативата, създадохме доста голови положения, но не отбелязахме. Трябва да работим в тази насока. Отборът ни не е лош и с две-три нови попълнения ще надградим и догодина ще се представим още по-добре“.

„Това е най-доброто класиране на Струмска слава на всички времена - пето място с 51 точки. Оставаме в историята, това е достатъчно красноречив, че сме работили през сезона, старали сме се и както пише на фланелката ми „Няма невъзнаграден труд“, заяви Димитров.